Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

[Download] "Trettonde sommaren" by Gabriella Sköldenberg " Book PDF Kindle ePub Free

Trettonde sommaren

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Trettonde sommaren
  • Author : Gabriella Sköldenberg
  • Release Date : January 15, 2019
  • Genre: Fiction,Books,Young Adult,
  • Pages : * pages
  • Size : 739 KB

Description

"Magisk sommarbok med vÀldigt mycket tanke." Paula Högström, P4 Stockholm
Jag ser hur hennes ögon glittrar i allt det svarta nÀr hon rÀcker mig kolbiten och jag lÄter mig tÀckas av smuts och förvandlas. Trots att jag vet att jag inte borde, gör jag som hon sÀger Ät mig. Det Àr som om den svarta kolen Àter sig in i mig, att den tar bort ansvaret.
Kusinerna Angelica och Sandra Ă€r födda pĂ„ samma dag med ett Ă„rs mellanrum. DĂ€r Angelica Ă€r den fogliga och lugna, Ă€r Sandra den bĂ„ngstyriga och vilda. Hela sommarlovet Ă€r de oskiljaktiga pĂ„ landet hos morfar. Det Ă€r de tvĂ„ mot vĂ€rlden och vĂ€rlden Ă€r vĂ€ldig och fri. Men de Ă€r ocksĂ„ utlĂ€mnade Ă„t varandra och lĂ„ngt frĂ„n de vuxnas blickar. Under den trettonde sommaren svĂ€nger pendeln och ­Sandra framstĂ„r plötsligt som vĂ€lkammad och ­kontrollerad. Angelica dĂ„, vem Ă€r hon? Hon som alltid fĂ„tt beröm för att inte vara som Sandra? Och hur lĂ„ngt Ă€r hon beredd att gĂ„ för att fortsĂ€tta vara Sandras vĂ€n? Successivt förflyttas grĂ€nserna till en lek pĂ„ liv och död.
Gabriella Sköldenberg arbetar som frilansskribent. Ungdomsromanen Trettonde sommaren Àr hennes skönlitterÀra debut.
"Riktigt vÀlskrivet och spÀnnande samtidigt som berÀttelsen Àr tÀnkvÀrd och otÀck pÄ riktigt. Vilken debut!" Sarahbabblar


Ebook Free Online "Trettonde sommaren" PDF ePub Kindle